mr. J. Bolt

Jan Bolt is advocaat. In 1988 is hij beëdigd als advocaat. Sinds 2003 is hij zelfstandig en in dat jaar is hij samen met Jitse Doornbos en Petrus Zijlstra (de voorloper van) Bastide advocaten en fiscalisten gestart.

Jan is werkzaam binnen diverse rechtsgebieden met een specialisatie op het gebied van het agrarisch recht, bouwrecht en personen- en familierecht. Daarnaast is hij actief als advocaat in BOPZ-zaken.

Neem direct contact op: bolt@bastide.nl 

mr. J. Doornbos

Jitse Doornbos is advocaat. In 1992 is hij afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en in 1993 is hij beëdigd als advocaat. Sinds 1997 is hij zelfstandig en in 2003 is hij samen met Jan Bolt en Petrus Zijlstra (de voorloper van) Bastide advocaten en fiscalisten gestart.

Jitse is vooral werkzaam voor ondernemers en houdt zich bezig met alle juridische zaken die zij tegenkomen; arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden. Ook familierecht maakt deel uit van zijn werkzaamheden. Daarnaast is hij actief als advocaat in BOPZ-zaken.

Jitse is geassocieerd lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Neem direct contact met mij op: doornbos@bastide.nl

Afbeeldingsresultaat voor nfv logo

drs. P. Zijlstra RB

Petrus Zijlstra werkt als fiscalist bij Bastide Advocaten en fiscalisten. In 1998 heeft hij zijn opleiding Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit te Groningen afgerond. Na 4 jaar gewerkt te hebben bij een groter accountantskantoor als belastingadviseur, is Petrus sinds 2003 werkzaam bij ons kantoor.

Hij is een allround fiscalist. Zijn specialiteiten zijn de agro-fiscale advisering, het voeren van fiscale procedures tegen de belastingdienst en het verzorgen van cursussen. Verder schrijft hij voor Kluwer in het Handboek voor de fiscaal adviseur in de agrarische sector en is lid van de Vereniging Agrarisch Recht.

Neem direct contact op: zijlstra@bastide.nl 

mr. G.C.A. Dwarshuis

Trudy Dwarshuis is advocaat. Gedurende haar studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft Trudy parttime gewerkt bij (de voorloper van) Bastide advocaten en fiscalisten. Na het afronden van haar studie in 2008, is Trudy eerst als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar werkzaam geweest. In 2010 is zij beëdigd als advocaat en weer werkzaam bij Bastide advocaten en fiscalisten.

Trudy houdt zich vooral bezig met alle juridische zaken op het gebied van: arbeidsrecht, huurrecht, burenrecht en insolventierecht. Daarnaast voert zij de incassopraktijk voor een aantal ondernemers.

Neem direct contact op: dwarshuis@bastide.nl 

T. Fleer MSc RB

Sinds 2009 is Tjalling werkzaam als fiscalist en heeft hij ondertussen veel kennis van de agrarische sector opgebouwd. Als fiscalist houdt hij zich bezig met het voeren van fiscale procedures tegen de Belastingdienst en fiscale advisering van ondernemers.  Tjalling schrijft voor Kluwer mee aan het ‘Handboek voor de fiscaal adviseur in de agrarische sector’ en incidenteel voor het vakblad ‘Land- en Tuinbouwbulletin’.

Met zijn scriptie over de tonnageregeling heeft Tjalling zijn master opleiding Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit te Groningen afgerond. Tjalling staat ingeschreven als fiscalist bij het Register Belastingadviseurs.

Neem direct contact op: fleer@bastide.nl

M.R. de Vos

Maurice de Vos werkt sinds 2016 als fiscalist bij Bastide Advocaten en fiscalisten.  Begonnen als stagiair, vervolgd als werkstudent en nu actief als volledig medewerker.

Als fiscalist houdt hij zich veel bezig met het voorbereiden van fiscale procedures tegen de Belastingdienst, fiscale schuldsaneringen en algemene fiscale vraagstukken.

Neem direct contact op: vos@bastide.nl 

Juridisch secretariaat

De advocaten en fiscalisten kunnen natuurlijk niet zonder het juridisch secretariaat! Dit wordt gevormd door Anita Doets en Greetje Scheper.

Zij regelen de dagelijkse gang van zaken binnen kantoor en ondersteunen de advocaten en fiscalisten op juridisch en administratief gebied.

Wanneer u contact opneemt met kantoor is de kans groot dat u Anita of Greetje aan de lijn krijgt.

Kennis & kunde, onder één dak van betrokken specialisten.